jeudi 21 novembre 2013

hallo,


De Wikicaves Association( http://www.wikicaves.org/ ) werkt aan een nieuwe versie van de website http://www.grottocenter.org die aan u voorgesteld wordt in de komende maanden. Meer dan 30.000 grotten en grotjes zijn al gedocumenteerd in de database en bijna 1500 Europese speleologen werken mee. Er komt zelfs een Nederlandstalige versie van.

Tegelijkertijd willen we het logo veranderen. Daarom nodigen wij u uit om deel te nemen aan een wedstrijd om het meest passend logo te ontwerpen.

De regels zijn de volgende: ·
Het logo moet de grottocenter waarden uitdrukken: Speleologie, kennisdeling, wereldwijd.
Wij raden u aan om de Grottocenter naam in uw logo bevatten.
De bestaande Grottocenter logo kan worden hergebruikt en aangepast.
Het logo moet worden gepresenteerd als een vector bestand.
Het logo moet origineel zijn. Je zou moeten vermelden in uw bericht dat u akkoord gaat met de CC - BY - SA –licentievoorwaarden (Creative Commons, http://nl.wikipedia.org/wiki/Creative_Commons) voor de verspreiding van het ontwerp.
Gelieve uw ontwerp naar cont...@wiki...ves.org te willen sturen.

De verschillende projecten zullen op Grottocenter Facebook (https://www.facebook.com/GrottoCenter) worden gepubliceerd. Het bestuur van de vereniging Wikicaves zal het logo kiezen op basis van de «Vind ik leuk » reacties verkregen voor elke voorstel van ontwerp.

  Wikicaves is een toekomstgerichte vereniging en wil graag de federale structuren bijstaan ​​bij de uitvoering van hun projecten. U en uw federatie kunt ook lid worden van de Vereniging Wikicaves waarmee U bijdraagt aan dit prachtige project voor informatieverspreiding onder speleologen en waarmee U ook het animatieteam ondersteunt. Het ESF/FSE is een partner van Wikicaves.
Het inschrijfgeld voor 2014 is 10 €, 

  Nieuws: Het Speleologisch Comité van het departement Aude ( Frankrijk ),
http://cdspeleo11.free.fr/ , heeft deze zomer een overeenkomst ondertekend met Wikicaves. Samen met de Aude speleologen wordt nu gewerkt om een ​​grote hoeveelheid speleoinformatie beschikbaar te stellen via Grottocenter. Eerder dit jaar zegden ook speleologen van departement Lot hun medewerking toe.Beste speleogroeten, Wikicaves Association
0 commentaires:

Publier un commentaire

Abonnement Publier les commentaires [Atom]

<< Accueil