mercredi 6 novembre 2013

Искате ли да участвате?

Здравейте,
Сдружението Wikicaves работи по нова версия на сайта http://www.grottocenter.org, която да предложи през следващите месеци .
Бихме искали да се възползваме от тази възможност и да променим логото на сайта : Ето защо, ние Ви каним да участвате в нашия голям конкурс.
Правила за участие:
  • Логото трябва да изразява ценностите на Grottocenters : пещерно дело , обмен на знания в световен мащаб .
  • Ако е възможно, да съдържа думата Grottocenter.
  • Можете също така да преработи настоящето лого на Grottocenters .
  • Логото трябва да бъде във векторен формат .
  • Логото трябва да бъде оригинално и трябва да потвърдите, че сте съгласни да се разпространява под CC- BY- SA лиценз.Очакваме с нетърпение вашите предложения. Моля да ги изпращате на адрес: cont...@wiki...ves.org .


Различните предложения ще бъдат публикувани в Grottocenter страница във Facebook . Съветът на директорите на Wikicaves асоциацията ще вземе решение въз основа на количеството « Like » за всяко предложение.


Сега може да се присъедини към клуба Wikicaves . С такса за участие само за 10 € през 2014 г. , може да допринесете за подобряване обмена на информация между пещерняците. По този начин вие подкрепяте този страхотен проект и спомагате за насърчаването на работата в екип.
Комитетът на пещерняци от Aude подписа споразумение през лятото с клуба Wikicaves. Вече е започнала работата с пещерняци от Aude за предоставяне на голямо количество информация, която да се направи достъпна за всички, в съответствие със запазените авторски права.


Сдружението Wikicaves има удоволствието да подкрепят различните организации и да ги подпомага в реализацията на своите проекти.


До скоро

Libellés : ,

0 commentaires:

Publier un commentaire

Abonnement Publier les commentaires [Atom]

<< Accueil